Om Kämpasten

Kämpasten är en konferensanläggning designad för att möta högsta krav på lärmiljö och forum för nätverkande. Endast 20 minuter från Arlanda ligger anläggningen vackert belägen vid Mälarens strand strax väster om Sigtuna.

Vi har lång erfarenhet av olika typer av möten och vad som krävs för att de ska bli lyckade. Vi vet att det handlar om ett samspel mellan ändamålsenliga och bekväma lokaler med modern utrustning och teknik, professionell och personlig service samt förstklassig mat och dryck.

I början av 2024 öppnade vi upp vår nybyggda restaurang- och mötesbyggnad som är fantastiskt fin. Se några foton i bildspelet ovan. Välkommen att besöka oss på plats för att uppleva det på riktigt!

På Kämpasten möts hela världen – svenska och internationella gäster stannar hos oss under längre perioder och återkommer ofta flera gånger.

Handelshögskolan i Stockholm Executive Education, en av Europas största och ledande aktörer för verksamhets- och ledarutveckling, äger och genomför många av sina utbildningar på Kämpasten.