Aktiviteter

Avkoppling är en självklar del i en lyckad utbildning eller konferens. Frisk luft, fysisk aktivitet eller en annorlunda inomhusaktivitet gör att tankarna klarnar, sätter fart på kreativiteten och bidrar till teamkänslan. Kämpasten erbjuder en mängd olika aktiviteter beroende på intresse, årstid, väder och vind. Stora ytor samt närheten till naturen och Mälaren gör att vi kan genomföra det mesta i direkt anslutning till konferensen.

Naturen runt omkring erbjuder fina promenadslingor, sjöbastu och badbrygga. Gångstavar och cyklar finns att låna. Belyst motionsslinga finns ca 1 km från Kämpasten. Under sommarhalvåret kan du låna vår roddbåt och ta en tur på Mälaren. Vill ni spela fotboll eller badminton utomhus har vi utrustningen som behövs. I Balders Hage har vi fria ledarledda gympapass flera gånger i veckan. I samma byggnad finns också några träningsredskap för egen motion, möjlighet att spela innebandy och bastu. Från sommaren 2018 kan vi också erbjuda våra gäster möjligheten att använda vårt utegym.

Vill du boka en arrangerad aktivitet för att stimulera både kropp och själ finns det mycket att välja på. Vi ger här några exempel. Kontakta oss så hjälper vi er gärna med förslag och idéer på den aktivitet som passar bäst för er.

  • Kulinariska upplevelser i form av mat- och dryckesprovningar med olika teman som leds av vår kunniga sommelier.
  • Gruppövningar med fokus på att vara kreativ eller uppleva något annorlunda tillsammans.
  • Aktiviteter som stimulerar fysisk rörelse eller avslappning.
  • Musikunderhållning av olika slag.
  • En guidad tur i Sigtuna, som är Sveriges första stad med anor från år 970. Välj mellan olika teman och längd.