Konferenser

Kämpasten byggdes med en enda central tanke: att skapa en perfekt miljö för lärande och möten mellan människor. Tusentals människor har genom åren deltagit i olika utbildningsprogram för bättre ledarskap och lönsammare affärer. Idag välkomnar vi alla företag att mötas och konferera. En öppen och kreativ atmosfär i kombination med förstklassig service är alltjämt Kämpastens ledstjärna.

Vi ligger strax väster om Sigtuna, vid Mälarens strand och bara 20 minuter från Arlanda. Vi har fem konferenslokaler som passar för både större och mindre grupper. Samtliga konferenslokaler och grupprum har fönster.

Sjövillan ligger ostört nere vid Mälarens strand och har ett fantastiskt läge. I huset finns både ett större konferensrum samt flera utrymmen som kan användas för grupparbeten, informella samtal eller pauser. Här finns också en altan i direkt anslutning, som kan nyttjas för både arbete och umgänge.

A/V-utrustning för multimediapresentationer finns inbyggt i de större lokalerna och kan ordnas även för de mindre. Vi har utmärkt utrustning för kopiering och bildframställning. I standardutrustningen i lokalerna ingår anteckningsmaterial, whiteboard och blädderblock.

Läs mer om våra konferenslokaler »  

Säkra och kreativa möten

Kämpasten följer noga myndigheternas och Visitas rekommendationer och riktlinjer samt anpassar vår verksamhet till dessa. Vår högsta prioritet är våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande. Läs mer om vilka åtgärder vi gör både i den fysiska miljön och i vårt serviceutbud.

Välkommen till Kämpasten – våra anpassningar i nya tider

 

Vi är också glada över att i ett samarbete med andra kunna lansera Sigtunamodellen som är en ny standard för att genomföra kreativa möten och konferenser på ett säkert sätt – trots rådande pandemi. Modellen innefattas av ett säkert värdskap samt en verktygslåda för kreativa möten, framtagen av Hyper Island tillsammans med Destination Sigtuna och mötesanläggningarna i Sigtuna. Allt är granskat och godkänt av epidemiologiprofessor Anders Ekbom från Karolinska institutet.

Läs mer om Sigtunamodellen