Konferenser

Kämpasten byggdes med en enda central tanke: att skapa en perfekt miljö för lärande och möten mellan människor. Tusentals människor har genom åren deltagit i olika utbildningsprogram för bättre ledarskap och lönsammare affärer. Idag välkomnar vi alla företag att mötas och konferera. En öppen och kreativ atmosfär i kombination med förstklassig service är alltjämt Kämpastens ledstjärna.

Vi ligger strax väster om Sigtuna, vid Mälarens strand och bara 20 minuter från Arlanda. Vi har sju konferenslokaler som passar för både större och mindre grupper – upp till 75 personer. Samtliga konferenslokaler och grupprum har fönster.

Sjövillan som ligger ostört nere vid Mälarens strand passar utmärkt för ett mer enskilt möte såsom lednings- eller styrelsemöte. Där finns en möteslokal för 12 personer samt egen matsal.

A/V-utrustning för multimediapresentationer finns inbyggt i de större lokalerna och kan ordnas även för de mindre. Vi har utmärkt utrustning för kopiering och bildframställning. I standardutrustningen i lokalerna ingår anteckningsmaterial, whiteboard och blädderblock.

Läs mer om våra konferenslokaler »