Konferenser

Kämpasten byggdes med en enda central tanke: att skapa en perfekt miljö för lärande och möten mellan människor. Tusentals människor har genom åren deltagit i olika utbildningsprogram för bättre ledarskap och lönsammare affärer. Idag välkomnar vi alla företag att mötas och konferera. En öppen och kreativ atmosfär i kombination med förstklassig service är alltjämt Kämpastens ledstjärna.

Vi ligger strax väster om Sigtuna, vid Mälarens strand och bara 20 minuter från Arlanda. Vi har fem konferenslokaler som passar för både större och mindre grupper – upp till 75 personer. Samtliga konferenslokaler och grupprum har fönster.

Sjövillan ligger ostört nere vid Mälarens strand och har ett fantastiskt läge. I huset finns både ett större konferensrum samt flera utrymmen som kan användas för grupparbeten, informella samtal eller pauser. Här finns också en altan i direkt anslutning, som kan nyttjas för både arbete och umgänge.

A/V-utrustning för multimediapresentationer finns inbyggt i de större lokalerna och kan ordnas även för de mindre. Vi har utmärkt utrustning för kopiering och bildframställning. I standardutrustningen i lokalerna ingår anteckningsmaterial, whiteboard och blädderblock.

Läs mer om våra konferenslokaler »