Mat & Dryck

Självklart är måltiderna en viktig del av totalupplevelsen på Kämpasten. Maten ska vara både god och vacker att njuta av, men också näringsrik, varierad och lätt. På Kämpasten ska gästen må bra. Därför är menyerna komponerade för att ”skänka frid till både kropp och själ”. Vi vill bjuda våra gäster på omtanke, valfrihet, ibland något oväntat och en smakupplevelse att minnas efteråt.

Vi arbetar med hög kvalitet rakt igenom. Klassiska, enkla och säsongsanpassade råvaror, genuint tillagade och med hållbarhetsfokus.

Vår restaurang ligger i Paviljongen och innehåller två matsalar som normalt tillsammans rymmer ca 110 personer. Här serveras frukost, lunch och middag. På morgonen kombinerar du din egen frukost från vår stora frukostbuffé.

Vid lunchen dukar vi upp en buffé med ett stort salladsbord, soppa och två alternativa varmrätter. Middagen består av en serverad trerättersmeny. Efter måltiderna serveras kaffe och te i loungen som ligger en trappa upp i direkt anslutning till baren och med utgång till en balkong med sjöutsikt. Föredrar du att återvända upp till huvudbyggnaden finns det alltid kaffe och te även där.

 

För- och eftermiddagsfika serveras på bufféer i anslutning till er konferenssal. Förutom kaffe och te, serveras hembakt kaffebröd och frukt. Under hela vistelsen har ni också tillgång till vatten (stilla och kolsyrat), färsk frukt, torkad frukt och nötter samt att ni fritt kan nyttja vår kaffemaskin mittemot Receptionen om ni önskar något annat än bryggkaffe.

När vin ska serveras till middagen, hjälper vi dig givetvis med en vinrekommendation som är anpassad till menyn.

Köket tar gärna emot specialbeställningar och välkomnar egna önskemål eller behov av alternativ kost. Vi kan ordna temamiddagar, grillning utomhus, vin- och andra dryckesprovningar, spännande vickningar m m.

Temamiddag

Vickningar Kämpasten

Smaklig måltid!

Vår restaurang är certifierad av KRAV och vi är medlem i nätverket Hållbara restauranger.