Mat & Dryck

Självklart är måltiderna en viktig del av totalupplevelsen på Kämpasten. Maten ska vara både god och vacker att njuta av, men också näringsrik, varierad och lätt. På Kämpasten ska gästen må bra. Därför är menyerna komponerade för att ”skänka frid till både kropp och själ”. Vi vill bjuda våra gäster på omtanke, valfrihet, ibland något oväntat och en smakupplevelse att minnas efteråt.

Vi arbetar med hög kvalitet rakt igenom. Klassiska, enkla och säsongsanpassade råvaror, genuint tillagade och med miljöfokus.

Vår restaurang ligger i Paviljongen och innehåller två matsalar som normalt tillsammans rymmer ca 110 personer. Med luftig möblering pga restriktioner kopplade till covid-19 får vi nu plats med maximalt 85 personer. Här serveras frukost, lunch och middag. På morgonen kombinerar du din egen frukost från vår stora frukostbuffé.

Vid lunchen dukar vi i vanliga fall upp ett stort salladsbord, soppa och två alternativa varmrätter. Middagen består av en buffé med trerättersmeny. Under rådande situation har vi dock valt att anpassa våra måltidskoncept, så både lunchen och middagen är i serverad form. Efter måltiderna serveras kaffe och te i loungen som ligger en trappa upp i direkt anslutning till baren och med utgång till en balkong med sjöutsikt. Föredrar du att återvända upp till huvudbyggnaden finns det alltid kaffe och te även där.

När vin ska serveras till middagen, hjälper vi dig givetvis med en vinrekommendation som är anpassad till menyn.

Vår restaurang är certifierad på första nivån av KRAV.

 

 

 

Nicklas

Kökschef
Niklas Pallgren

 

Köket tar gärna emot specialbeställningar och välkomnar egna önskemål eller behov av alternativ kost. Vi kan ordna temamiddagar, grillning utomhus, vin- och andra dryckesprovningar, spännande vickningar m m.

Temamiddag

Vickningar Kämpasten

Smaklig måltid!