Mat & Dryck

Självklart är måltiderna en viktig del av totalupplevelsen på Kämpasten. Maten ska vara både god och vacker att njuta av, men också näringsrik, varierad och lätt. På Kämpasten ska gästen må bra. Därför är menyerna komponerade för att ”skänka frid till både kropp och själ”. Vi vill bjuda våra gäster på omtanke, valfrihet, ibland något oväntat och en smakupplevelse att minnas efteråt.

Vi arbetar med hög kvalitet rakt igenom. Klassiska, enkla och säsongsanpassade råvaror, genuint tillagade och med miljöfokus.

Vår matsal är ljus och luftig, har vacker sjöutsikt och rymmer totalt 150 personer. Här serveras frukost, lunch och middag. På morgonen kombinerar du din egen frukost från vår stora frukostbuffé.

Vid lunchen dukar vi upp ett stort salladsbord och en varmrätt. Middagen består av en buffé med trerättersmeny. Efter måltiderna serveras kaffe och te i Samvaron som ligger i direkt anslutning till matsalen och med utgång till vår terrass.

När vin ska serveras till middagen, hjälper vi dig givetvis med en vinrekommendation som är anpassad till menyn. I matsalsbyggnaden finns också en mindre bar.

Vår restaurang är certifierad på första nivån av KRAV.

 

 

 

Nicklas

Kökschef
Niklas Pallgren

 

Köket tar gärna emot specialbeställningar och välkomnar egna önskemål eller behov av alternativ kost. Vi kan ordna temamiddagar, grillning utomhus, vin- och andra dryckesprovningar, spännande vickningar m m.

Temamiddag

Vickningar Kämpasten

Smaklig måltid!