Inför ditt besök som gäst

Vi vill att du ska få en givande och skön vistelse hos oss. Här har vi samlat lite praktisk information och tips inför vistelsen. Vill du veta mera detaljer rekommenderar vi vår snabbguide.

Snabbguide-Kämpasten

Hur hittar jag till Kämpasten?
Du hittar karta, vägbeskrivning och alternativa kommunikationssätt här. Behöver du hjälp med att boka taxi? Kontakta vår Reception på 08-592 585 00.

Jag kommer i egen bil. Finns det någon parkering?
Ja, det finns en stor parkering på området. Den ligger till höger precis efter att du har passerat genom de sista grindstolparna. I anslutning till parkeringen finns också möjlighet för laddning av elbilar. Våra uttag är av typen 220 V och det finns plats för tio elbilar samtidigt.

Vilka tider gäller för in- och utcheckning?
Incheckning alla dagar från klockan 15.00
Utcheckning alla dagar senast kl 10.00

Finns det tillgång till Internetuppkoppling?
Ja, du har fri tillgång till trådlös uppkoppling mot Internet på hela anläggningen, både i ditt gästrum och i konferensutrymmen.

Jag är allergiker och behöver annan kost, vem ska jag kontakta?
Kontakta vår Reception så ser de till att restaurangen får reda på dina behov.

Vilka möjligheter till motion finns det? Vilka träningskläder ska jag packa?
Balders Hage är namnet på vår fritidsbyggnad som våra gäster har fri tillgång till. Här finns motionsrum med några träningsredskap, utrustning för innebandy samt dam- och herrbastu. Här anordnas det gympapass flera gånger i veckan – även det fritt för våra gäster. Vi erbjuder också våra gäster möjligheten att använda vårt utegym.

Intill Kämpasten finns en markerad skogspromenadslinga på 1,5 km. Den är lagom att gå före middagen eller på lunchrasten (promenadtid ca 15-20 minuter). 1 km från Kämpasten finns ett belyst motionsspår på 2,5 km samt ytterligare ett par obelysta längre spår. Om du vill kan du låna en cykel för en tur i omgivningarna och stavar för stavgång. Kanske passar det även med ett dopp i Mälaren från vår brygga.

Så packa med tränings- och badkläder utifrån dina preferenser.

Har du några andra frågor kontakta oss på kampasten@exedsse.se

Välkommen till Kämpasten!