Referenser

Tack så mycket för en jättebra konferens, faktiskt den absolut bästa vi haft! Allt flöt på bra, personalen var jättetrevlig och verkligen serviceminded, anläggningen toppen och maten var helt underbar.

Katarina Stenvall, Milko

Kämpasten utstrålar kunskap. Undervisningslokalerna är i absoluta världsklass. Personal som är fullblodsproffs i allt de gör och som på riktigt sätter kunden i centrum. Mat utöver det vanliga. Och ett sjöläge med sagolik karaktär. Jag vet ingen annan anläggning som presterar lika högt på samtliga områden.

Martin Sköld, Ekonomie doktor, Handelshögskolan i Stockholm

Det jag tycker är utmärkande för Kämpasten är att ni kan och förstår vilka behov man har både som kursledare och kursdeltagare. Lokalerna är utformade för utbildning, det finns t ex mycket tavlor och blädderblock att skriva på samt lister att hänga upp producerat material på. Att teknik som projektor, DVD och video finns fast installerat i lokalen och ingår i priset är värdefullt. Utanför varje större konferensrum finns en fikahörna, så att man kan hålla ihop deltagarna även vid raster. Buffémodellen för lunch och middag uppskattas också – det innebär maximal flexibilitet och valfrihet för både deltagare och ansvariga. Ni är den bästa kursgård jag har varit på!

Tord Eriksson, Utbildningsavd., Volkswagen Group Sverige AB