Tips för en lyckad konferens

Ett nära samarbete mellan vår personal och dig som bokar både före, under och efter konferensen betyder mycket för ett lyckat resultat.

Bestäm syfte och mål med konferensen. Detta styr sedan valet av lokal, möblering, upplägg och passade aktiviteter och arrangemang.

Kommunicera ut mötets mål till deltagarna i god tid innan. Det gör det möjligt för deltagarna att förbereda sig, men också att utvärdera mötet efteråt.

Vilken budget har företaget? Det är enklare att ta fram relevanta förslag utifrån era ekonomiska ramar.

Planera in tid för flera korta pauser och avbrott i schemat. Deltagarna tar då in information mer effektivt, samtidigt som personliga möten och aktivt nätverkande utanför själva möteslokalen ger stimulans som bidrar till helheten.

Är syftet att lära känna varandra är det viktigt med extra tid för socialt umgänge. Det du vill uppnå kan förstärkas med en arrangerad aktivitet – ska den vara gruppstärkande, lugn, fartfylld, lärorik, inomhus eller utomhus?

Måltiderna under konferensen är en viktig del av helheten. Både frukost, lunch och fikapaus är utformad med tanke på att deltagarna ska vara pigga och motiverade hela dagen. Den gemensamma middagen på kvällen blir en kulinarisk upplevelse.

Var noga med att ta reda på om det finns några deltagare med önskemål om specialkost.

Gör det enkelt för deltagarna att transportera sig till mötesplatsen. Samåkning sparar både resekostnader och miljön. Vi hjälper gärna till att boka buss eller taxi.

Till sist – tveka inte att ta hjälp av vår professionella personal i planeringen. Vi kan ge råd och tips utifrån era särskilda behov och önskemål.