Boka konferensanläggning nära Stockholm

Boka en konferens nära Stockholm

Stockholm, som idag är ett viktigt handelscentrum och mötesplats för affärer gör det viktigt att det ska finnas tillgång och utbud av lokaler och miljöer att träffas i. Kämpasten är det alternativ som erbjuder både närhet till storstaden och handelscentrumet, samt lugnet med ett unikt läge vid Mälaren och naturen.

Här finns allt för båda stora och små konferenser, med möjlighet till det där extra som gör en konferens alldeles perfekt. Vår kunniga personal finns till för att skräddarsy och arbeta för att er konferens blir enligt era önskemål. Möjligheterna är stora!

Konferenser

Perfekt konferensanläggning för alla smaker

Kämpasten är en konferensanläggning som erbjuder något för varje kund. Med en rad olika typer av lokaler och skräddarsydda upplägg för konferenser så finns stora möjligheter när man bokar en konferens nära Stockholm!

Kämpasten är mer än bara en konferensanläggning nära Stockholm, det erbjuds mat och dryck, boende och lokaler för att ge en optimal och seriös atmosfär för kunderna med förstklassig service. Teknik och utrustning finns till för alla som genomför en konferens för att även där skapa en perfekt miljö för alla deltagande under konferensen.

Sedan Kämpasten öppnades, år 1982, har man satsat på miljön för lärande och effektiva möten. Det förmånliga läget nära Stockholm har fått tusentals ledare att välja Kämpasten som en mötesplats för utbildning eller för att skapa nya förbindelser och affärer med andra verksamheter.

Utbildning och möjligheter

Kunden och gästen står i fokus på Kämpastens konferensanläggning i Stockholm, vilket syns tydligt på de möjligheter som finns att välja på. De olika alternativen finns till för att göra konferensen till en lärorik och bekväm upplevelse för både deltagarna och företaget.

Lokalerna och tekniken är utformade för att skapa ett absolut optimalt utbildningssäte för alla deltagande, men också förenkla för alla de ledare som finns inom företaget. Professionell support och kunnig personal förenklar arbetet för alla de företag som väljer Kämpasten.

Stora möjligheter finns för företag och organisationer, bland annat servicen kring att kunna få hjälp med att skräddarsy sina egna upplägg för utbildningar, konferenser och möten. På Kämpasten erbjuds också utbildningar inom ekonomi, management och ledarskap i Handelshögskolans regi.

Utbildning är i centrum idag för fortsatt verksamhet och utveckling. Kämpasten vill erbjuda en ultimat miljö för alla företag och organisationer.

Varför Kämpastens konferensanläggning:

  • Unik miljö för lärande och nätverkande
  • Få utmärkt professionell och personlig service
  • Hjälp med bokning online och via telefon
  • Kostnadsfri hjälp med planering av konferens
  • Personal med lång erfarenhet
  • Skräddarsydda upplägg för utbildningar
  • Fin konferensanläggning med stort utbud av lokaler, mat, dryck, boende och aktiviteter

Välj Kämpasten – Boka konferens för dig, för din verksamhet, för din personal

En konferens är mer än bara en stund av tal eller utbildning – det är även atmosfären runt om. Kämpasten erbjuder därför ett stort antal hotellrum för de verksamheter som rest lång väg, eller för dig som ska hålla konferens i flera dagar. Även restaurangen kan hålla ett flertal gäster och erbjuda mat och dryck för att utnyttja och njuta av dagen under konferensen.

Tillsammans med utbudet av lokaler, skräddarsydda utbildningar, tekniken och miljön så blir Kämpasten ett perfekt val för dig som vill ha det lilla extra i närheten av ett handelscentrum. Via nätet eller telefon kan ett möte bokas in med vår personal för att planera en konferens nära Stockholms kärna efter dina önskemål – kontakta oss redan idag!

Nyckelord:
Boka konferensanläggning nära Stockholm