Boka er konferens på en konferensanläggning nära Arlanda/Märsta

Boka konferens nära Arlanda / Märsta

Arlanda, en plats med industrier och en flygplats där människor från olika delar av världen möts för att bland annat skapa kontakter och göra affärer med varandra. Kämpasten, en konferensanläggning nära Arlanda är den perfekta konferensanläggningen för att samla sin personal, genomföra affärsmöten och för utbildningssyften.

Belägenheten av anläggningen vid Arlanda skapar möjligheter till att enkelt kunna samla personal och viktiga personer som tar sig till Stockholm med flyg. Dessutom är Arlanda ett viktigt handelscentrum, och även för konferenser i Märsta som ligger i närheten och står för en viktig del av områdets verksamheter.

Boka konferens nära Arlanda, som är ett perfekt område i den norra delen av Stockholm, där du med snabba förbindelser kan ta dig till Arlanda flygplats på bara 20 minuter. Detta är en fördel till att välja Kämpasten!

Boka konferensanläggning nära Arlanda

En bra konferensanläggning för alla

För både företag och organisationer kan Kämpastens konferensanläggning nära Arlanda och Märsta vara ett perfekt val. Vår kunniga personal finns till för att kunna erbjuda förstklassig service för att tillsammans skapa en konferens enligt era önskemål.

Med hjälp av våra olika typer av lokaler och teknik så finns det stora möjligheter till utformning av en konferens som kan anpassas efter antalet besökande, men också behoven och syftet med mötet. För större konferenser finns det även tillgång till 116 hotellrum för övernattning samt restaurang med plats för 150 personer. Kämpasten finns till för att er verksamhet ska kunna skräddarsy er konferens nära Arlanda.

Att boka en konferens hos oss på Kämpasten är enkelt och kan ske via telefon eller online. Tillsammans tar vi fram en plan för varje enskild verksamhet och utgår efter behovet, syftet och era önskemål!

Ett utbildningscenter som är bra för dig

Vår expertis sträcker sig längre än bara service. Även utbildningsmiljön är en viktig punkt för Kämpastens konferensanläggning vid Arlanda där vi arbetar med Handelshögskolans både öppna och skräddarsydda utbildningar inom management, ledarskap och ekonomi.

Att boka en konferens nära Arlanda hos oss på Kämpastens konferensanläggning är ett perfekt alternativ vid utbildningssyften med människor från hela världen, eller enbart Sverige. För resenärer är detta ett perfekt alternativ där rum och mat kan erbjudas, samtidigt som konferensen pågår.

För oss är kundens mål och idéer viktiga att sätta i fokus för att nå absolut bästa resultat. Därför är Kämpastens konferensanläggning ett perfekt ställe för varje verksamhet att välja bland alla möjligheter för att uppnå just sitt mål. Utbildning, lokaler och teknik är bara ett utav många alternativ att välja mellan!

Konferens nära Arlanda / Märsta

  • Unik miljö för lärande och nätverkande
  • Få bra professionell och personlig service
  • Hjälp med bokning online och via telefon
  • Kostnadsfri hjälp med planering av konferens
  • Personal med lång erfarenhet
  • Endast 20 minuter från Arlanda flygplats
  • Fin miljö och belägen i närheten av det viktigaste
  • Skräddarsydda upplägg för utbildningar
  • Fin konferensanläggning med stort utbud av lokaler, mat, dryck, boende och aktiviteter

Vi arbetar för dina mål

Att tusentals valt Kämpastens konferensanläggning vid Arlanda/Märsta tyder på nöjda kunder. Vi vill arbeta med att låta våra kunder stå i fokus, för att kunna ge det absolut bästa resultatet de kan få. Med hjälp av våra kunders önskemål arbetar vi mot att konstant kunna erbjuda något till alla sorters verksamheter.

En blandning av logi, mat och dryck, lokaler och en fantastisk miljö gör Kämpasten till en utmärkt plats för konferens nära Arlanda. Dessutom så erbjuder vår konferensanläggning utbildningar i Handelshögskolans regi, vilket ytterligare gör konferenserna alldeles unika. De olika möjligheterna skapar alternativ för alla sorters verksamheter.

Boka redan idag med hjälp av vår kunniga personal via telefon eller på nätet!

Nyckelord:
Boka konferensanläggning nära Arlanda