Fastighetsansvarig/Driftstekniker

Vi söker en erfaren och handlingskraftig Fastighetsansvarig/Driftstekniker

Du ansvarar för att vår fastighet sköts på ett professionellt sätt gällande både löpande drift (värme, ventilation, el, VVS) och underhåll. Du är drivande i vårt miljöarbete och har särskilt fokus på energibesparingsåtgärder. I ditt ansvar ingår även säkerheten på anläggningen avseende brandskydd, inbrottslarm, nycklar och passersystem. Tillsammans med enhetschefen gör du planer för investeringar och större underhållsarbeten kopplade till fastigheten.

Du är hantverkskunnig, gillar att hugga i och kan ta hand om enklare reparationer själv. Vid behov beställer du arbeten från externa leverantörer. Du blir en del av ett team hos oss som tillsammans arbetar med alla förekommande sysslor som är kopplade till både inomhus- och utomhusmiljö.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerad fastighetsskötsel och som driftstekniker. Du är van vid att arbeta med datorer som stöd. Ett krav är att du har B-körkort och vana av att köra traktor. Tjänsten är på heltid, i huvudsak dagtid, men kan också innebära oregelbundna arbetstider.

IFL Kämpasten ligger strax väster om Sigtuna endast 20 minuter från Arlanda. På anläggningen finns 7 konferensrum, 19 grupprum och 123 hotellrum. Fastigheten har en total lokalyta om drygt 6 000 kvadratmeter och är uppdelad på 11 olika byggnader. Tomten är totalt ca 144 000.

Välkommen med din ansökan till Enhetschef Margareta Axelsson, margareta.axelsson@ifl.se